Final de catequesi del curs 2016/2017

Un any més els nens i nenes que es preparen per rebre Jesús per primera vegada en el Sagrament de l’Eucaristia han finalitzat els seus cursos de formació cristiana.

El dimarts 23 de maig els nens i nenes que al llarg del mateix mes de maig faran la seva Primera Comunió, i el 25 dijous, els nens i nenes que han realitzat el primer any de catequesi, celebren el seu comiat del curs. Aquest dia va ser especial i no va seguir el ritme habitual de les sessions de durant el curs. Mn. Josep Maria els va reunir a l’església, on a manera de repàs i de manera molt dinàmica, lúdica i atraient, els va anar formulant per grups diferents preguntes, sobre els coneixements adquirits de la vida de Jesús i els que pel que fa a la seva formació com a cristians han de conèixer. El mossèn i els catequistes ens vam quedar gratament sorpresos de l’èxit en les respostes a les preguntes.

Després d’aquesta primera activitat, un nen o nena de cada grup en nom dels altres del grup, va llegir una petita pregària d’acció de gràcies, compromís o petició, alhora que altres nens del seu grup encenien una de les set espelmes vermelles en forma de cor, encesa d’una espelma blanca que posada al mig del cor simbolitza la llum de Crist que il·lumina tot cristià des del dia del seu naixement. En pregària també van participar alguns dels pares i mares.

Seguidament al pati, nens, nenes, catequistes, pares, mares, germans i germans, vam gaudir tots junts d’un petit refrigeri, entre músiques, jocs i un ambient familiar i molt cordial. D’aquesta manera es clausuraven sengles cursos de la catequesi en la nostra parròquia.

Podeu veure més fotos en aquest enllaç.