Celebració de la festivitat del Corpus Christi

El passat 2 de juny, festivitat del Corpus Christi, la nostra parròquia celebrà amb solemnitat la festivitat del Cos i la Sant del Senyor a les 12 del migdia en el trancscurs de la missa major que es celebra cada diumenge. Aquesta celebració eucarística es vivia d’una manera especial ja que en la mateixa hi van participar un bon grup de nens i nenes que durant el mes de maig han rebut per primera vegada el Cos de Jesús.

corpus_13_01Va presidir la celebració de l’Eucaristia el rector Mn Santiago Soro acompanyat del grup de escolans i escolanes així com d’una nombrosa part de la comunitat parroquial. Després de la lectura de l’evangeli, Mn. Santi convidà a tots i totes, en especial als nens i nenes, que no deixin d’alimentar-se del Cos de Crist, així com s’alimenten intel·lectualment i biològica, cal nudrir-se espiritualment perquè creixem cada dia en la vida espiritual, per a això és necessari participar en l’Eucaristia.

Finalitzada la celebració de l’Eucaristia, Mn Santi, exposat el Cos de Crist en la custòdia i amb el màxim de respecte i veneració, convidà a tots els presents a acompanyar Jesús Eucaristia en processó que sortí del temple per la porta principal del carrer de l’Església. Obre la comitiva la Creu, portada pel nostre jove seminarista Yuniel, el grup de escolans, els nens i nenes de Primera Comunió, i Mn. Santiago sota pali portant el Cos de Crist. Acompanyen la processó un gran nombre de persones cantant i lloant Crist que se’ns va donar com a aliment espiritual. El recorregut continuà per la plaça de Mn. Muntanyola, carrer Ponent i s’accedeix al temple per una de les entrades laterals del creuer. Una vegada a l’interior del temple els particpants en la processó tornen a ocupar els seus bancs, Mn. Santi imparteix la benedicció solemne que tots els fidels presents reben amb especial recolliment.

Aquí teniu un petit reportage gràfic de la celebració.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.