Site icon Agrupació de parròquies Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat

El vídeo del Papa, novembre de 2022. Pels infants que sofreixen

Pòster del YouTube

Al seu vídeo de novembre, ofert per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa, Francesc ens convida a pregar pels “milions de nens i nenes que pateixen i viuen en condicions molt semblants a l’esclavitud” i ens demana obrir els ulls “davant la explotació daquests nens que no tenen dret ni a jugar, ni a estudiar, ni a somiar. Ni tan sols tenen la calor d?una família”. “Els que viuen als carrers, les víctimes de les guerres, els orfes”: el món és ple de nens sense infància, i cadascun – denuncia el Papa en aquest vídeo – és “un crit que s’eleva a Déu i acusa el sistema que els adults hem construït”.

Encara hi ha milions de nens i nenes que pateixen i viuen en condicions molt semblants a l’esclavatge.

No són números: són éssers humans amb un nom, amb una cara pròpia, amb una identitat que Déu els ha donat.

Massa vegades oblidem la nostra responsabilitat i tanquem els ulls davant l’explotació d’aquests nens que no tenen dret a jugar, ni a estudiar, ni a somiar. Ni tan sols tenen la calor d?una família.

Cada nen marginat, abandonat per la família, sense escolarització, sense atenció mèdica, és un crit! Un crit que s’enlaira a Déu i acusa el sistema que els adults hem construït. Un nen abandonat és culpa nostra.

Només podem permetre que se sentin sols i abandonats; necessiten rebre una educació i sentir l’amor d’una família per saber que Déu no els oblida. Preguem perquè els nens i nenes que pateixen, els que viuen als carrers, les víctimes de les guerres i els orfes puguin accedir a l’educació i redescobrir l’afecte d’una família”.

Per a més informació cliqueu aquí.

 

 

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

 

Exit mobile version