Site icon Agrupació de parròquies Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat

El vídeo del Papa, gener de 2021. Al servei de la fraternitat

Pòster del YouTube

En aquest nou any que comença el Sant Pare ens proposa un nou repte: ser més fraterns. “Somiem com una única humanitat, com caminants de la mateixa carn humana, com a fills d’aquesta mateixa terra que ens acull a tots, cada un amb la riquesa de la seva fe o de les seves conviccions, cadascun amb la seva pròpia veu, tots germans” .¿Us animeu a conrear el diàleg i donar-te l’espai per a conèixer millor els altres? Suma’t a aquesta iniciativa i posa en pràctica la fraternitat. Fes-te ressò del missatge de Francesc compartint aquest vídeo!

“Al resar a Déu seguint Jesús ens unim com a germans amb els que resen seguint altres cultures, altres tradicions i altres creences.

Som germans que preguem.

La fraternitat ens porta a obrir-nos al Pare de tots i a veure en l’altre un germà, una germana per compartir la vida o per a sostenir-se mútuament, per estimar, per conèixer.

L’Església valora l’acció de Déu en les altres religions, sense oblidar que per a nosaltres cristians la font de la dignitat humana i de la fraternitat està en l’Evangeli de Jesucrist.

Els creients hem de tornar a les nostres fonts i concentrar-nos en el que és essencial. El que és essencial de la nostra fe, l’adoració a Déu i l’amor al proïsme.

Resem perquè el Senyor ens doni la gràcia de viure en plena fraternitat amb els germans i germanes d’una altra religió i no caminar barallant, i resant uns pels altres, obrint-nos a tots “.

 

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

Exit mobile version