Reunió de l’equip de catequistes

Aquest dijous passat l’equip de catequistes de la parròquia es van reunir per revisar l’any pastoral que s’està acabant, preparar el proper i la Trobada Diocesana de Catequistes que la nostra parròquia de Santa Maria del Mar acollirà, si Déu vol, el dissabte 10 de juny durant tot el matí i fins després de dinar.

Enguany hem tingut 125 infants des del 7 anys fins als 12. La previsió pel curs vinent és de 150 infants.  Enguany no hi ha comunions, sols alguna de pendent de casos especials, perquè la la nostra comunitat parroquial es va acollir al nou pla de catequesi presentat pel SIC, de passar la 1a comunió de 3r de Primària a 4rt de Primària.

Vàrem constatar la falta de catequistes per fer front a tanta canalla. Som una plantilla més o menys estable de 13 persones més la Pilar, que fa de coordinadora i el Mn. Josep M.  Podem assumir aquesta realitat gràcies a les sessions presencials quinzenals i el suport amb les activitats virtuals que reben la setmana que no venen a la parròquia.

La valoració del curs actual va estar positiva sobretot pels de 1r any, que venen molt contents. Pels de 2n any també, però cal treballar més la coordinació en les celebracions de les misses familiars. També s’està fent l’esforç de les trobades mensuals amb els pares i mares que estan anant força bé.

De cara a l’any vinent vam estar parlant de com combinar aquesta falta de catequistes amb el fet que tenim un any nou, el tercer que és farà el dijous per la tarda. Va haver molt bona disposició de la majoria dels catequistes amb duplicar la seva dedicació per poder-li fer front. Encara ens queda acabar de parlar la dinàmica d’aquesta nous any que ja vam deixar bastant embastat.

%d bloggers like this: