Inscripció a la catequesi curs 2022/23

Vosaltres, els pares i mares, en el moment del baptisme dels vostres fills, us vau comprometre en educar-los en la fe i en els valors cristians i a iniciar-los en el seu moment a la vida cristiana. Ara que els vostres fills han fet o faran 7 anys és el moment! Cal que us apropeu a la parròquia per complementar l’educació religiosa i espiritual dels vostres fills mitjançant la Iniciació  Cristiana d’Infants en la qual podran rebre els sagraments de l’Eucaristia i la Confirmació.

Aquesta Iniciació Cristiana que va dels 7 als 12 anys s’insereix dins el procés de creixement de l’infant i segueix un itinerari que va des del despertar a la fe, la iniciació a la vida cristiana i la personalització de la fe. És una tasca que s’inicia en família en els primers anys de la vida i que després comparteixen la família i la comunitat cristiana.

Aquest procés d’iniciació i creixement en la vida cristiana no és un ensenyament doctrinal, tampoc es tracta sols de saber coses, sinó que és un procés personal de maduració en la fe, compartit en família i d’incorporació progressiva en la comunitat parroquial. Això fa que els infants reconeguin com a significatius en la seva vida els valors i comportaments cristians.

Les sessions presencials seran quinzenals els dimarts per la tarda de 17:30h a 18:30h pels de 1r any (7 anys / 2n de Primària) i el dissabtes per la tarda a les 18h seguides de la participació en les eucaristies familiars pels de 2n any (8 anys / 3r any de Primària), segueixen el calendari escolar de l’àmbit local de Salou. Aquestes sessions es complementen en família amb unes activitats que us enviarem setmanalment per fer-les virtualment en família. Les sessions presencials s’iniciaran per a 2n any  el dissabte 8 d’octubre i per a 1r any el dimarts 11 d’octubre.

Pels que no vau poder venir a la reunió informativa del 1r any  del dimarts 13 de setembre, aquí trobareu l’esquema dels que es va dir.

Pel 1r curs la inscripció és de 15€ i cal que us descarregueu el document de inscripció, (en català o en castellà) i porteu-lo emplenat un d’aquest dies: dimarts i dijous 20,22, 27 i 29 de setembre, de 17:00h a 18:30h al despatx parroquial de Santa Maria del Mar (entrada pel carrer Mestral).

– Per altres casos o consultes, envieu correu a smaria.salou@arqtgn.cat.

 

%d bloggers like this: