Inscripció a la catequesi curs 2023/24

Vosaltres, els pares i mares, en el moment del baptisme dels vostres fills, us vau comprometre en educar-los en la fe i en els valors cristians i a iniciar-los en el seu moment a la vida cristiana. Ara que els vostres fills han fet o faran 7 anys és el moment! Cal que us apropeu a la parròquia per complementar l’educació religiosa i espiritual dels vostres fills mitjançant la Iniciació  Cristiana d’Infants en la qual podran rebre els sagraments de l’Eucaristia i la Confirmació.

Aquesta Iniciació Cristiana que va dels 7 als 12 anys s’insereix dins el procés de creixement de l’infant i segueix un itinerari que va des del despertar a la fe, la iniciació a la vida cristiana i la personalització de la fe. És una tasca que s’inicia en família en els primers anys de la vida i que després comparteixen la família i la comunitat cristiana.

Aquest procés d’iniciació i creixement en la vida cristiana no és un ensenyament doctrinal, tampoc es tracta sols de saber coses, sinó que és un procés personal de maduració en la fe, compartit en família i d’incorporació progressiva en la comunitat parroquial. Això fa que els infants reconeguin com a significatius en la seva vida els valors i comportaments cristians.

Les sessions presencials seran quinzenals els dimarts per la tarda de 17:30h a 18:30h pels de 1r any (7 anys / 2n de Primària), els dissabtes per la tarda a les 18h seguides de la participació en les eucaristies familiars pels de 2n any (8 anys / 3r Primària), i els dijous, un cop al mes, de 17:30h a 19:00h més Eucaristia dominical  pels de 3r any (9 anys / 4rt de Primària).

Les sessions presencials segueixen el calendari escolar de l’àmbit local de Salou. Aquestes sessions es complementen en família amb unes activitats que us enviarem setmanalment per fer-les virtualment en família. Ja s’indicarà en el seu moment la data d’inici de les sessions presencials.

INICI DE LES SESSIONS PRESENCIALS

  • 1r any, el dimarts 10 d’octubre, a les 17:30h.
  • 2n any, el dissabte 7 d’octubre, a les 18:00h.
  • 3r any, el dijous 5 d’octubre, a les 17:30h.
  • 4r i 5è any, diumenge 17 de setembre, a les 10:45h.
Per les famílies de 1r any (nens i nenes nascuts al 2016/2n de primària) que no vau poder assistir a la reunió del dia 20 de setembre, en aquest enllaç podreu descarregar el contingut de la reunió.

PER LA INSCRIPCIÓ
– Descarregar el full d’incripció. En català o en castellà.
– Emplenar-lo i portar-lo al despatx parroquial uns d’aquestt dies: dimarts 26 , dijous 28 de setembre, i dimecres 4 d’octubre, de 17h a 19h.
– L’import per col·laborar en les despeses és 15€

Per altres casos o consultes, envieu un  correu a smaria.salou@arqtgn.cat.

 

A %d bloguers els agrada això: