Inscripció a la catequesi curs 2021/22

Vosaltres, els pares i mares, en el moment del baptisme dels vostres fills, us vau comprometre en educar-los en la fe i en els valors cristians i a iniciar-los en el seu moment a la vida cristiana. Ara que els vostres fills han fet o faran 7 anys és el moment! Cal que us apropeu a la parròquia per complementar l’educació religiosa i espiritual dels vostres fills mitjançant la Iniciació  Cristiana d’Infants en la qual podran rebre els sagraments de l’Eucaristia i la Confirmació.

Aquesta Iniciació Cristiana que va dels 7 als 12 anys s’insereix dins el procés de creixement de l’infant i segueix un itinerari que va des del despertar a la fe, la iniciació a la vida cristiana i la personalització de la fe. És una tasca que s’inicia en família en els primers anys de la vida i que després comparteixen la família i la comunitat cristiana.

Aquest procés d’iniciació i creixement en la vida cristiana no és un ensenyament doctrinal, tampoc es tracta sols de saber coses, sinó que és un procés personal de maduració en la fe, compartit en família i d’incorporació progressiva en la comunitat parroquial. Això fa que els infants reconeguin com a significatius en la seva vida els valors i comportaments cristians.

Les sessions presencials seran quinzenals els dimarts (grup complet) o dimecres per la tarda de 17:30h a 18:30h pels de 1r any i el dissabtes per la tarda a les 18h seguides de la participació en les eucaristies familiars pels de 2ny, segueixen el calendari escolar de l’àmbit local de Salou. Aquestes sessions es complementen en família amb unes activitats que us enviarem setmanalment per fer-les virtualment en família. Les sessions presencials s’iniciaran per a 2n any  el dissabte 16 d’octubre i per a 1r any el dimarts 19 d’octubre seguint els protocols sanitaris vigents.

Pels que no vau poder venir a la reunió informativa del 1r any  del dimecres 15 de setembre, aquí trobareu l’esquema dels que es va dir.

Pels que no vau poder venir a la reunió informativa del 2n any  del dimecres 29 de setembre, aquí trobareu l’esquema dels que es va dir.

Per la inscripció de 1r curs cal que:

– Descarregueu el document de inscripció i el porteu emplenat el dia de la cita presencial per fer la inscripció.

– Demaneu cita prèvia mitjançant aquest formulari,  us contestarem amb l’hora concreta per venir.

%d bloggers like this: