Éxit del concert de la Cristina Ruiz i la Heidrun Bergander

Tal com estava programat, el divendres 24 de juliol a dos quarts de nou del vespre, va tenir lloc el concert benèfic per ajudar a finançar les obres de reforma del conjunt parroquial de Santa Maria del Mar.

logo_concert_wAmb una assistència considerable de 250 persones l’acte l’obrí Mn. Santiago Soro, rector de la parròquia, que el va emmarcar dins de les activitats parroquials, el primer concert que es fa i que segur que no serà el darrer, i presentà a la Cristina i la Heidrun, ben conegudes per una bona part dels assistents, ressaltant l’interès que van manifestar des del principi perquè es pogués dur a terme. Tot seguit, la Cristina va detallar breument el repertori a interpretar, va descriure l’instrument, el fortepiano, per començar tot seguit el concert.

La Cristina abans de cada bloc del concert i de vegades abans de cada peça, amb un entusiasme que contagiava, explicava l’autor i l’època en que va ser elaborada, el sentit i la seva interpretació, aportacions molt interessants que predisposaven sinèrgicament als assistents a una escolta emocionant de les peces. La interpretació de les obres es va fer seguint el programa ja anunciat i publicat.

dues_wLa virtuositat de la Heidrun i l’ample gama de registre de notes de la Cristina van entusiasmà al públic que va seguir el concert amb una atenció i sensibilitat que es notava en les seves cares i que van expressar al final del concert amb uns prolongats aplaudiments i amb la cua que van fer molts dels assistents per felicitar i saludar personalment a les dues intèrprets.

Des de la parròquia estem molts contents de l’acte, per la seva qualitat, per l’interès i al resposta del públic, al qual agraïm la seva col·laboració. I sobretot agraïm a la Cristina i la Heidrun per la seva bona disponibilitat, quasi obstinació, en la realització del concert. També agraïm a las seves parelles, el Benjamí i l’Artus, per les seves aportacions en el camp del disseny i la logística, i les altres persones de la parròquia i a “La Vila” que han col·laborat en tot el que ha fet falta perquè l’acte fos un encert. Estem molt contents també pel bon i sa ambient que es respirava que va fer possible una vetllada que recordarem especialment.

A continuació trobareu un petit reportatge fotogràfic i un vídeo amb talls del concert. Que en gaudiu!

A %d bloguers els agrada això: