Jornada Mundial dels avis i la gent gran

La nostra comunitat parroquial va acollir Santa Maria del Mar a la missa major el diumenge 28 de juliol, la celebració diocesana de la IV Jornada Mundial dels avis i gent gran, que amb el lema «A la vellesa no m’abandonis», va ser presidida pel Arquebisbe Joan i amb gran participació de fidels, especialment del col·lectiu de persones grans de la parròquia.

En el seu missatge per a aquesta ocasió, el papa Francesc fa una invitació a mostrar la nostra tendresa i proximitat «als avis i als més grans de les nostres famílies». «Visitem els que estan desanimats o que ja no esperen que un futur diferent sigui possible.»

La celebració va ser animada per les voluntàries de la pastoral de la salut de la nostra comunitat parroquial juntament amb els col·laboradors de la Delegació per als laics i la família de la nostra arxidiòcesi. Va ser una bona ocasió per trobar-se la gent gran de la nostra comunitat parroquial i amb altres d’altres parròquies. En finalitzar la celebració, Mn. Santi Soro, rector de la Parròquia, va agrair a l’arquebisbe el fet de celebrar aquesta Jornada a Santa Maria del Mar i també tota la tasca que s’està fent des de la pastoral familiar diocesana.