Visita del Sr. Arquebisbe a l’Esplai Salou

El dissabte 25 de gener, el Sr. Arquebisbe va fer la visita pastoral a l’Esplai Salou que té la seva seu als espais comuns municipals de la Masia Tous. Va estar una visita curiosa, a peu dret, ja que tant els monitors com la canalla estaven fent activitats relacionades amb la participació de l’esplai en diversos actes de la Festa Major.

Visita Pastoral Esplai Salou

Visita Pastoral Esplai Salou

Això no privà en absolut al David, el responsable de l’esplai, d’estar tota l’estona amb el Sr. Arquebisbe explicant-li sobre la marxa tant les activitats que es feien en aquells moments, com també els projectes que estan en marxa ara l’esplai i els de futur. En David li digué que aquests moments ja han passat els 100 nens i nenes inscrites, objectiu que es plantejaven per aquest curs. També l’informà que actualment treballen en tres nivells d’edats que van des dels 3 anys fins als 16,  i que també ja hi ha bon grupet de 16 a 18 anyss que fan de premonitors. Una de les coses que destacaven com a peculiar d’aquest esplai és que sempre hi hagut relleu generacional.

El Sr. Arquebisbe va poder saludar i xerrar amb pràcticament tots els/les monitors/es com també amb alguns dels pares que van venir a portar els seus fills.

Clicant damunt la imatge veureu una petit reportatge gràfic de la trobada.

Visita Pastoral Esplai Salou

Cliqueu damunt la imatge

Deixa un comentari

%d bloggers like this: