Trobada del Sr. Arquebisbe amb les/els catequistes

El dimecres 22 de gener el Sr. Arquebisbe es va trobar a locals parroquial amb els les/els catequistes de tots els nivell: comunió, postcomunió i confirmació.

20140122_190119

Trobada del Sr. Arquebisbe amb els/les catequistes

Va estar una trobada molt agradable, on d’una manera col·loquial i participativa, els catequistes van expressar les seves impressions, les seves il·lusions i a la vegada les seves preocupacions, que es troben en la seva tasca de parlar de Jesús i desvetllar-lo als més menuts.

20140122_190137

Trobada del Sr. Arquebisbe amb els/les catequistes

El Sr. Arquebisbe va recollir-ho tot, els felicità i valorà la tasca que realitzen, i els encoratjà a seguir endavant, tot i que no és fàcil per l’ambient poc favorable a les creences religioses i la seva absència en la nostra societat, sobretot en les famílies. Aquesta realitat, digué el Sr. Arquebisbe, és una repte i una situació bona per evangelitzar i donar a conèixer el missatge de la Bona Nova de l’Evangeli.

Abans el Sr. Arquebisbe també es va trobar amb els mestre i professors de religió que exerceixen la seva missió pastoral i professional a les escoles i instituts de Salou.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: