Trobada arxiprestal de nens i nenes de Primera Comunió a La Pineda

Amb un lleuger retard segons l’horari previst, el passat dissabte 9 d’abril, 40 nens i nenes de les nostres parròquies de Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat, partien cap a l’Església de l’Esperit Sant de la Pineda, on s’unirien a la resta de grups procedents de les parròquies que formen part de l’Arxiprestat del Tarragonès Ponent per celebrar la trobada anual de nens i nenes que rebran el proper mes per primera vegada a Jesús Eucaristia

La jornada es va desenvolupar sota un sol esplèndid i amb l’alegria dels 120 nens i nenes concentrats participant en cadascun dels 6 tallers dirigits per catequistes de les diferents parròquies. D’una forma lúdica i alhora catequètica van reviure el gran esdeveniment que va ser l’Èxode del poble jueu en què Déu els va alliberar de l’esclavitud d’Egipte.

En la trobada es succeïx amb moments molt amens i divertits, alhora que comparteixen experiències i coneixements adquirits en la catequesi, i el més important, fent amistat entre ells.

A la meitat de la trobada s’ofereix un senzill refrigeri. La trobada finalitza amb una pregària a l’interior de l’església, les paraules de comiat dirigides per Mn. Jordi, l’arxiprest, i les fotos de cada parròquia i una en conjunt de tots els participants.

%d bloggers like this: