Sopar de la FAM virtual de Mans Unides

Com és tradicional cada any per aquestes dates, les parròquies de Salou organitzen el SOPAR de la FAM de MANS UNIDES.

L’any passat amb la situació de pandèmia que es vivia no es poder organitzar. Enguany malgrat que encara hi ha restriccions per fer trobades, s’organitza un SOPAR de la FAM VIRTUAL, que durarà un mes, del 15 de juny al 15 de juliol i l’aportació és de 12€.

Per participar ho podeu fer de  dues maneres:
* Presencialment en les dues parròquies. Trobareu un bústia en cadascuna de les dues parròquies, on se us facilitarà un sobre perquè feu el vtre donatiu.
* Per transferència bancària a un d’aquests dos comptes indicant en el concepte, “Salou, sopar de la fam 2021

-> BBVA CX  ES03 0182 1238 69 0200316187
-> CAIXABANK ES20 2100 0006 390200703422

El projecte se situa al districte de Rubrizi, a la regió de Mbarara (Uganda) al Sud-Oest del país, en una zona agrícola deprimida en què diferents factors han provocat l’empobriment del sòl: desforestació, sequera i falta de coneixements agrícoles per part dels camperols.

Els diners que es recullin aniran a ajudar el projecte de “Millora de la seguretat alimentària i dels ingressos de famílies camperoles” (Uganda). El projecte se situa al districte de Rubrizi, a la regió de Mbarara (Uganda) al Sud-Oest del país, en una zona agrícola deprimida en què diferents factors han provocat l’empobriment del sòl: desforestació, sequera i falta de coneixements agrícoles per part dels camperols.

Clique aquí per més informació del  projecte.