Quedem? Ei, que Jesús no fa vacances i vol trobar-te amb tu també durant l’estiu!

 

Para pensar …

EUCARISTIA = Punt de trobada

A l’evangeli d’avui, diumenge de Corpus Christi, Jesús ens diu: “el que menja la meva carn i beu la meva sang està en mi i jo en ell”.
I Sant Pau ens ensenya que així com “el pa és un, nosaltres, sent molts, formem un sol cos, ja que tots mengem del mateix pa “.

L’Eucaristia és punt de trobada amb Déu:

Jesús ens ha deixat el millor dels regals, l’Eucaristia. s’ha quedat amb nosaltres per ser el nostre aliment i així “habitar en
nosaltres i nosaltres en ell “. Jesús ens diu: “preneu i mengeu això és la meva carn”. En l’eucaristia combreguem amb ell: a menjar-, ens treu la gana, ens uneix a ell, ens omple de la gràcia, de la vida divina, ens assemblem a ell.

L’Eucaristia és punt de trobada amb els germans: Tota la comunitat es reuneix el diumenge al voltant del pa i al vi, escoltem la seva Paraula i ens alimentem amb el seu Pa. Jesús parteix el pa i es reparteix per a la vida dels creients. I els diu: “feu això en memòria meva”, és a dir, fer-vos pa per als altres, Lliureu uns pels altres, estimeu-vos els uns als altres. a la eucaristia combreguem amb els germans.

Quan ens fem pa per als altres?

  • Participant tots els diumenges en l’Eucaristia amb la família.ajudant en les lectures, peticions, cants, com acòlits …
  • Preparan-te per combregar Jesús: donant-vos la pau, demanant perdó,apropant-vos amb reverència. Sent-te’l viu en tu i dóna-li gràcies.
  • Procurant fer-te “pa per als altres” ajudant, compartint, perdonant, acollint a tots. No sigueu rosegons (pa sec idur) sinó pa tendre com Jesús, donant-te a tu mateix.
  • En vacances no t’oblidis de Jesús, t’espera a l’eucaristia. us està esperant, no li falleu. L’eucaristia, el punt de trobada també a l’estiu.

 

 

Para rezar …

Perdó, Senyor Jesús.
perquè desitjosos d’altres coses
menys valuoses no sabem apreciar-,
no sabem valorar aquest aliment
adequadament.

Perdó, Senyor Jesús,
perquè molts dels que es diuen cristians
no s’acosten mai a menjar-te.
El seu aliment són altres coses;
encara que són dels teus, no et coneixen prou encara.

Gràcies per aquest Pa baixat del cel.
Ajuda’ns, Senyor Jesús,
perquè combregant el teu cos,
combreguem amb tot el Persona:
amb la teva confiança i fidelitat a Déu,
amb els teus entranyes de misericòrdia
davant tota misèria humana,
amb els teus predilecció pels últims.

 

 

 

%d bloggers like this: