Per l’Epifania, els Reis Mags ens van visitar per adorar al Nen Jesús

El diumenge 6 de gener 2019, a la Parròquia de Santa Maria del Mar, se celebrava amb gran solemnitat, la festivitat de l’Epifania del Senyor a les 12 del migdia, com cada diumenge, en la celebració de l’Eucaristia presidida per mossèn Santi .

En processó precedit d’alguns dels escolans que cada diumenge participen en l’Eucaristia, accedien al presbiteri, seguidament feien la seva entrada majestuosa ses Majestats els Reis Mags d’Orient, acompanyats dels seus patges, la majoria joves de la parròquia, per a sorpresa i alegria de tots els assistents al temple, i principalment a quants nens i nenes esperaven amb impaciència els seus regals. Després de la salutació de les ses Majestats al Nen Déu, únic i gran Rei de tots els reis, accedien al lloc de preferència per participar en la solemne celebració de l’Eucaristia al costat de tota la comunitat parroquial així com col·laboradors i responsables de Càritas Interparroquial de Salou.

Un cop finalitzada la celebració de l’eucaristia, Mn. Santi va convidar a tots els participants a l’adoració de l’Infant Jesús, sent ses Majestats els Reis Mags, qui van iniciar l’adoració, la qual va ser acompanyada de nadales propis de la festa.

Acabada l’adoració va arribar el moment més desitjat per tots els nens i nenes que abarrotaven el temple i així els tres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, anaven cridant un a un gairebé un total de 80 nens i nenes, que rebien la salutació afectuós del rei que els lliurava el seu regal, així com de mà dels patges bosses de llaminadures, en els seus ulls es reflectien la il·lusió, l’alegria i l’emoció per veure els seus somnis fets realitat.

Finalitzada l’entrega de tots els regals, els tres Reis Mags, es van acomiadar dels presents, per seguir el seu camí de continuar amb la bonica tasca de fer feliços a més nens i nenes.

Així es posava un any més el punt i final a un dia màgic, tant per a nens com per a majors, amb un ambient familiar entranyable i amb el Nens Déu com a centre de tota la celebració.

Cliqueu aquí damunt per veure més fotos.

%d bloggers like this: