La Pasqua del Malalt a la residència de Salou

Tot aprofitant la Pasqua del Malalt d’enguany, l’equip de de pastoral de la salut de la parròquia que habitualment celebra el darrer divendres de mes la Eucaristia a la residència d’avis i àvies de Salou, el proppassat  divendres 29 d’abril organitzà una celebració comunitària del sagrament de la Unció dels Malalts.

En l’Eucaristia que assistiren una sisantena llarga de persones entre residents, familiars i membres de l’equip de la pastoral, Mn. Josep M. administrà el sagrament de la Unció dels malalts a 55 persones. La celebració transcorregué amb un ambient festiu amb cants entonats amb en entusiasme pels assistents. Destaquem els moments emotius que van viure els avis i les àvies quan rebien la imposició de mans i la unció a les palmes de les mans i al front, i l’ambient de pregària i silenci que hi ha va regnar durant els vint minuts que el mossèn anava passant un per un a administrar el sagrament.

IMG_1132Certament els avis i les àvies en van sortir reconfortats, se’ls notava en la seva cara, i segur en el seu cor. A cadascú se’l va lliurar una petit recordatori del dia. L’equip de la pastoral de la salut en fem una valoració positiva i en donem gràcies a Déu.

 

%d bloggers like this: