Nou éxit en la segona edició del concert de Cristina Ruiz i Heidrun Bergander

portadaAmb una bona assistència de públic, que va emplenar ben bé l’església de Santa María del Mar, el passat 29 de juliol va tenir lloc el concert Un sol món, mil musiques, a càrrec de la soprano Cristina Ruiz i la pianista Heidrun Bergander. Aquest concert s’emmarca en les activitats d’estiu de la parròquia tenint també la finalitat de benèfic para ajudar a sufragar les despeses de remodelació de la parròquia.

És el segon concert d’aquest tipus que es porta a terme, el  primer fou l’any passat, amb molt bona acollida i valoració per part dels assistents. Aquest balanç positiu de  l’edició de l’any passat, ha fet que tant la Cristina i la Heidrun, per una part, i la parròquia per una altra, ens engresquéssim mútuament per fer una nova edició. I la veritat no ens penedim, perquè  l’èxit de la present edició ha estat més, si hi cap, que l’any passat, superant les expectatives amb una major assistència de persones. L’entusiasme i la professionalitat de les dues artistes han estat al mateix nivell, insuperable, que ja van demostrar l’any  passat.

elles_2016El concert seguir el programa anunciat i des del primer moment, fins i tot abans de cantar, la Cristina, amb una molt bona actitud de complicitat, ja es va posar al públic a la butxaca predisposant-lo a una escolta atent, emocionant i viscuda de les peces que s’interpretaven, ja que feia una breu explicació de cada bloc, que va anar de meravella per tal que el públic em pogués gaudir en major profunditat.

A  la seva finalització, els pares de la Cristina van obsequiar a les dues ambdós rams de flors i la parròquia també les hi va fer un petit record per la seva sana obstinació, tenacitat i qualitat musical, que va fer possible la repetició de dues cançons enmig de constants aplaudiments. La Cristina va emplaçar amb alegria i simpatia al públic assistent a l’edició de l’any proper.

A continuació teniu un breu reportatge gràfic del concert i com també una vídeo amb la gravació del mateix perquè el pugueu gaudir si no poder assistir o perquè el recordeu gaudint-lo de nou.

Cliqueu damunt la imatge per veure el reportatge gràfic del concert