Nens de famílies de Cáritas participen a Salou en estades deportives

Cinquanta nens de famílies participants de Càritas gaudiran d’una setmana de futbol al Complex Esportiu Futbol Salou

Estades deportives a Salou per nens de CáritasAquesta activitat és fruit d’un conveni de col·laboració entre Càritas Diocesana de Tarragona, l’Obra Social La Caixa i el Complex Esportiu Futbol Salou. D’aquesta manera cinquanta nens i nenes d’entre 6 i 16 anys tindran la possibilitat de gaudir aquest juliol de les beques que concedeix l’Obra Social La Caixa per al Campus del Complex Esportiu Futbol Salou amb Coca-Cola. Les beques duren dues setmanes, del 20 al 24 de juliol i del 27 al 31 de juliol i es repartiran en dos grups de vint-i-cinc infants cada setmana.

Des de la seu de Càritas Salou els participants seran portats cada matí amb un autobús gratuït que els portarà cap el Complex Esportiu Futbol Salou. En arribar els organitzadors els hi donaran una samarreta tècnica per a realitzar l’activitat esportiva i un suc de fruita i barreta de cereals o similar abans de l’entrenament. Seguidament realitzaran la sessió d’entrenament amb tècnics titulats. Durant la sessió també rebran un suc de fruita o beguda isotònica i un esmorzar.

Després, els nens i nenes faran una sessió formativa en valors sobre els hàbits d’alimentació saludable, l’esport i la salut, o bé la cura personal.

%d bloggers like this: