Molt més que números. Memória 2019 de Mans Unides

Com cada any Mans Unides ha publicat els assoliments obtinguts el 2019. Un any molt especial per a tota la família de Mans Unides, en el qual commemorem 60 anys de lluita contra la fam i la pobresa en el món.

Gràcies a la solidaritat, esforç, il·lusió i compromís de molts, s’ha aconseguit secundar 540 nous projectes de desenvolupament a 57 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica transformant la vida de milions de persones en les poblacions més empobrides del planeta.
També s’ha duplicat, respecte el 2018, l’ajuda destinada a emergències provocades per conflictes i desastres naturals, així com a iniciatives d’ajuda humanitària. I com a conseqüència, hem fet possible que gairebé un altre milió de persones -gràcies a 64 projectes d’emergència aprovats per un import de 3.742.404€- hagin estat secundades.
“A Mans Unides ens sentim orgullosos de comptar amb el suport d’organitzacions com la vostra i de les persones que en formen part. Ens heu demostrat, any rere any, la vostra implicació i sensibilitat cap a les causes socials dels més desfavorits.”
A %d bloguers els agrada això: