Missa solemne i processó de Santa Maria

Com cada any i com acte central de la Festa Major, el passat 15 d’agost vam celebrar amb la societat civil la festa de la titular de la nostra parròquia.

Els actes, com de costum, s’iniciaren amb la missa solemne en honor de Santa Maria de Salou Assumpta al cel, amb una excel·lent assistència que omplir totalment l’església. L’eucaristia fou presidida per Mn. Santiago Soro, rector de la parròquia, predicà Mn. Joan Anton Sedó i també concelebrà Mn. Adam Safianczuk.

Al final de l’eucaristia s’inicià la processó a peu en direcció a l’Espigó del Moll on la Mare de Déu, portada pels pescadors, fou embarcada en un petita embarcació a rem per la processó marítima. Una vegada desembarcada la comitiva continuà pel Passeig Jaume I, on una gran quantitat de gent a banda i banda del passeig contemplà la processó.

A la finalització del castell dels focs artificials la processó continuà de retorn a la parròquia, on amb unes breus paraules de Mn. Santiago Soro i el cant del Goigs finalitzaren els actes.

%d bloggers like this: