Mans Unides ha ajudat a més de sis milions de persones l’any 2018

Mans Unides ha publicat la Memòria Institucional de 2018 en la qual rendeix comptes del treball realitzat en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la sensibilització, en un any en què va recaptar 47.248.884 €. El 87,4% d’aquests fons va provenir de fonts privades, principalment de les aportacions dels 73.381 socis i col·laboradors de l’Organització, així com de col·lectes realitzades en parròquies i entitats religioses.

L’ONG de desenvolupament de l’Església catòlica a Espanya va aprovar l’any passat 564 nous projectes per un valor de 35.903.339 € que, juntament amb els iniciats en anys anteriors, van superar els 900 projectes en execució en 54 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica. Aquestes iniciatives van donar suport directament a 1.422.011 persones, mentre que les donades suport de forma indirecta van superar els 6 milions.

En la nostra parròquia i tal com estava programa, el dissabte 1 de juny, després de la missa de les 19h, vam tenir una nova edició del Berenar de la Fam.

Després de la presentació de Mn. Santi i la projecció del video de la campanya d’enguany, vàrem poder gaudir de representacions musicals i de ballet. La Candela, el Rodrigo, el Robert Arce, vam interpretar vàries peces musicals acompanyats al piano per l’Albert; i l’Amanda Arce ens va deleitar amb dos ballets.

Acte seguit va venir el berenar i el sorteig els obsequis rebuts. L’acte va congregar a un centenar de persones. Es va recollir uns 800€ que seran destinats als projectes d’enguany.

%d bloggers like this: