La Cristina Ruiz i la Sandra García van encandilar al públic assistent al concert Amor i vida d’una dona

Amb un fort aplaudiment per part del públic per rebre a la Cristina i a la Sandra, molts d’ells ja fidels del tres edicions anteriors del concert, va començar el d’enguany Amor i vida d’una dona.

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos del concert

Després de les salutacions fresques i simpàtiques de la Cristina que ja va predisposar als assistents a una escolta interessant i atenta, s’inicia pròpiament el concert amb el cicle de 8 cançons de Robert Schumann que donava títol al concert.

El concert continuà amb quatre tonades del barris populars madrilenys del segles XVIII i XIX en torn al personatge popular de la “maja”, després de les quals hi hagué un descans. La segona part del concert consistí amb una acurada selecció d’àries d’òpera i sarsuela, que com cada any van fer les delícies dels assistents. Podeu consultar el detall del programa aquí.

Un cop finalitzat el programa, lliurats els rams de flors de costum, la Cristina i la Sandra ens van delectar amb un “bis”, precedit d’unes emotives paraules de cloenda del concert per part de la Cristina.

Després la Cristina i la Sandra, van estar una bona estona atenent totes les persones que les volien saludar i trametre personalment les emocions i el bon record que els deixava el concert.

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos del concert

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

%d bloggers like this: