Jesús, tinc set de la teva aigua, que és de VIDA

Per pensar …

– En el 3r diumenge de quaresma posem la lletra “s” de Jesús que és AIGUA, aigua que sadolla les nostres ànsies de ser feliços, la nostra set de Déu.

– En L’evangeli d’aquest diumenge Jesús ens parla d’aquella dona samaritana que, encara que ella no ho sabia, tenia molta set de cor, set de Déu, d’estar amb ell, de ser molt amiga seva. En anar a buscar aigua al pou es troba amb Jesús que li diu que ell té una aigua nova, una guia viva que calma tota set. I ella li demana: – “Senyor, dóna’m d’aquesta aigua”.

QUÈ ENS VOL DIR JESÚS?

– Tots Tenim set de pau, d’amor, d’alegria, set de ser millors, que el món vagi millor … Quan un desitja ser feliç, aquesta set és la set del cor, és la set de Déu. Pensem qui ens donarà l’aigua que calmi aquesta set del cor.

– Jesús, Ell mateix, és aquesta aigua perquè ens regala el seu amor, el seu esperit, la seva bondat, el seu perdó, la seva misericòrdia, la seva amistat, una vida nova i divina, un cor nou, és l’aigua que de veritat ens farà molt feliços.

– Jesús També té set del cor, desitja el nostre afecte, la nostra amistat, la nostra confiança, que estiguem sempre al seu costat. Espera que li donem aquesta aigua que calmi aquesta set que té. Jesús espera la vostra aigua, el vostre amor, el vostre afecte, la vostra amistat, la vostra fidelidad.¿Qué m’està demanant avui Jesús? Quina és la nostra resposta?

  •  Escriu una situació de la teva vida en què hagis sentit que Jesús t’ha ajudat com va ajudar a la samaritana.
  • Per què necessitem que Jesús ens ajudi? Necessitem també que ens ajudin els amics i familiars? Com ens ajuda Jesús és les nostres vides?
  • Escriu un compromís que t’ajudi a ser una persona que demana ajuda a Déu i als altres quan tens un problema.

 

 

Per resar …

Gràcies, Jesús, per ser el pa de vida i l’aigua que calma la nostra fam i set de Déu.

Gràcies, Jesús, perquè ens vols i ens busques quan ens allunyem de tu.

Gràcies, Jesús, pels sacerdots i catequistes, són un gran regal per a nosaltres, perquè ens apropen a tu.

Gràcies, Jesús, perquè sempre ens parles amb afecte i la teva paraula guia i il·lumina la nostra vida.

Gràcies, Jesús, perquè ets un amic tan íntim que has triat el cor de cada un de nosaltres per viure.

 

 

.

 

%d bloggers like this: