Jesús, jo no et vull rebutjar

Jesús: avui vull donar-te gràcies pel do de la fe, per creure en tu, per intentar seguir-te i respondre cada dia al teu amor.

Sento pena al veure a tants que van quedant a les voreres de la vida i et van deixant de banda perquè no està de moda, o perquè no han descobert l’amor que els tens.

Jesús, en veure el rebuig dels teus veïns en el teu propi poble, en veure que et fan fora de la seva vida, jo et demano que mai em separi de tu, que siguis l’amic que em porta de la mà quan tot és riure i quan la dubte s’instal·li en la meva vida.

Ajudeu-me a ser cristià ni que sigui a contracorrent, encara que no sigui el més aplaudit ni el més còmode. Vull donar la cara per tu, això sí, amb humilitat, amb tolerància, però amb una fe ferma, lúcida i compromesa, recolzant-me sempre en la meva comunitat cristiana.

Jesús, vols habitar en mi, que el meu cor sigui la teva casa on siguis conegut, estimat, adorat i anunciat. Així, amb el meu testimoni, altres aprendran a estimar-te i a seguir-te. I tu seràs la meva força, el meu refugi, el meu suport, la meva roca salvadora.

%d bloggers like this: