Ja tenim el terra col·locat!!

Ben avançats els treballs “gruixuts” dins de l’església, aquests darrers dies s’han combinat aquests amb altres tasques de més detall com han estat la construcció dels esglaons i plataforma de l’altar, restauració d’esquerdes en el cimbori del creuer central, divisió i aixecament d’embans dels serveis i de la sagristia.

A l’exterior s’ha procedit a la construcció de l’estructura de bigues de ferro del que serà el nou aulari de la catequesi i s’ha començat a posar-hi la teulada.
A finals de la setmana passada es va posar la darrera capa de formigó, la que s’anomena d’anivellament, per poder posar ja damunt l’enrajolat. Al moment de la publicació d’aquesta crònica, pràcticament la totalitat de l’enrajolat del terra ja ha estat col·locat. Us podeu fer una idea del nou terra mirant les darreres fotos que teniu a continuació.

La setmana passada vam rebre la visita de l’alcalde Salou el Sr. Pere Granados, que mostrà molt interès pel desenvolupament de l’obra i ens felicità i encoratjar, tot manifestant que la urbanització dels exteriors de l’església donarà tot un aire nou, no solament a l’església sinó també a tota al zona del voltant.

Leer la crónica en castellano

%d bloggers like this: