Final de curs del grup dels escolans de la parròquia

Diumenge passat, festivitat de la Santíssima Trinitat, a la missa major de migdia, la comunitat parroquial va celebrar litúrgicament la solemnitat presidida per Mn. Josep M., amb la participació de gairebé el complet del grup de escolans i algun dels joves que cada diumenge, una hora abans de l’eucaristia es reuneixen amb els seus catequistes per a la seva formació cristiana i preparació per rebre el sagrament de la Confirmació.

Els escolans i joves van aprofitar aquesta solemnitat per a clausurar el curs vivint i participant de l’Eucaristia, amb cants, pregàries, ofrenes i responent a preguntes del mossèn que en l’homilia els realitzava sobre la Santíssima Trinitat.

Després de finalitzar la celebració eucarística, es van concentrar tots al pati de la mateixa parròquia, on junts, mossèn, catequistes, pares, nens, van aprofitar per compartir un refrigeri i donar per finalitzat el curs, desitjant-vos unes bones vacances i quedant tots convocats per al nou curs que s’iniciés al mes d’octubre.

%d bloggers like this: