Festa final de curs de la catequesi de 1a comunió

Com és habitual cada any, el dimarts 21 i el dijous 23 de maig, va tenir lloc la festa de final de curs de la catequesi de primera comunió. El dimarts amb els nens i nenes de 2n curs que han fent durant aquest mes de maig la seva primera comunió, i el dijous amb els nens i nenes de 1r curs.
fes_fin_cat_04Els nens i nenes participen setmanalment en una sessió en que aprenen primerament a descobrir i conèixer Jesús, i posteriorment se’ls prepara per a un acostament i una vivència de cara al Sagrament que els alimenta espiritualment com és la “Eucaristia“.

La festa-trobada s’inicià amb a l’església on se’ls hi fa va fer una petita i amena xerrada seguida d’una pregària. A continuació van passar al patí de la parròquia on els/les catequistes, ajudats pels joves que es confirmaran enguany, se’ls hi va repartir un petit berenar a base de coca, xocalata i beguda.

Aquesta és ja un activitat consolidada que els nens i nenes, sabedors de que es fa cada any, esperem amb ganes i en gaudeixen, resultant una trobada alegre i festiva. Aquí teniu unes fotos il·lustratives.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

%d bloggers like this: