Èxit del concert commemoratiu de l’Any Vidal i Barraquer i Mn. Muntanyola

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos

Aquest divendres 13 passat, tal com estava programat a les 20:30h del vespre, va tenir lloc en la nostra parròquia el concert commemoratiu del 150è aniversari del naixement del Cardenal Vidal i Barraquer i també  del centenari de naixement de Mn. Ramon Muntanyola.

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos

Aquest concert ja el van programar l’estiu passat, que era l’any Muntanyola, però per diverses raons d’agenda no va ser possible, i està inclòs en els actes que des de la parròquia, on va ser rector Mn. Ramon Muntanyola, hem volgut organitzar.

L’acte congregà 300 persones que donà a l’església una imatge molt agradable i acollidora. Comptà també amb l’assistència de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Salou, la Sra. Mª José Rodríguez,  en Josep M. Panicello Hernàndez, Comissionat Any cardenal Vidal i Barraquer de l’Ajuntament de Cambrils, i uns nebots del Cardenal que van presidir l’acte.

El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona interpretaren una a una les peces del programa aplaudits amb entusiasme pels assistents. Especialment emotiu fou la interpretació del poema simfònic sobre un diàleg imaginari entre Mn. Ramon Muntanyola i Llorach, prevere i el Cardenal-Arquebisbe de Tarragona i Primat, Francesc d’Assís Vidal i Barraquer, titulat El prevere i el cardenal, amb text i música de Josep-Enric Peris, que és donava sentit a l’acte. El concert acabà amb una peça cantada per tots els assistents al concert.

Després, ja que era tard, es va preparar una sopar fred que fa ser una gentilesa dels hotels Blaumar, Playa Park, Casablanca i Niza.

%d bloggers like this: