Encara que no hi creguis… Tots tenim un àngel, especialment per Nadal

Campanya Càritas Catalunya per aquest Nadal

Càritas Catalunya ha iniciat la campanya per aquest Nadal amb el lema «Encara que no hi creguis… Tots tenim un àngel, especialment per Nadal».

L’anunci de la campanya mostra com un home de cinquanta anys busca feina de forma infructuosa. Després d’una llarga espera, un àngel li fa recuperar la confiança en si mateix i aconsegueix que el desenllaç de la seva recerca laboral sigui positiu. L’espot finalitza transmetent amb la veu en off el missatge: «Encara que no hi creguis, tots tenim un àngel».

Gràcies a milers de persones que confien en la tasca de Càritas durant l’any 2018 les Càritas diocesanes van ajudar més de 220.000 persones arreu de Catalunya. Però, malauradament, les desigualtats no minven sinó que creixen. Per aquest motiu, Càritas demana àngels que vetllin per les persones més necessitades, per les més fràgils, per les que es queden enrere; i manifesta que la unió de tots és l’esperança d’aquestes persones.

Les Càritas de les deu diòcesis amb seu a Catalunya, que tenen com a missió coordinar, orientar i promoure l’acció caritativa i social a cada diòcesi, aglutinen més de cinc-centes Càritas parroquials que sumen uns 12.215 voluntaris i voluntàries, el pilar bàsic i insubstituïble de l’acció de Càritas.

Càritas voldria ser l’àngel d’aquelles persones que, per diverses circumstàncies de la vida, han perdut l’esperança, es troben en situació d’exclusió, de pobresa severa, d’injustícia, de solitud, de tristesa. L’àngel de Càritas podem ser tots els membres del Poble de Déu:  preveres, voluntaris, treballadors, col·laboradors, socis, donants, simpatitzants i tothom de bona voluntat que comparteix la missió de Càritas : acompanyar les persones que truquen a les nostres portes i posar-les al centre. I tu, vols convertir-te en el seu àngel?

%d bloggers like this: