Els Reis Mags d’Orient van passar per la nostra parròquia

Els Reis Mags d’Orient han tornat a passar per la nostra parròquia a repartir regals pels nens i nenes de les famílies de Càritas.

Com cada any els voluntaris de Càritas s’encarreguen de buscar les cartes dels infants que s’han perdut, i que clar, al no arriba-les-hi als Reis, aquests nens i nenes es quedarien sense els seus regals. Per evitar això i perquè la màgia del Reis també pugui arribar a aquests infants, uns voluntaris de Càritas fan aquest tasca i d’acord amb el Reis abans que tornin cap a Orient, passen per la nostra parròquia per lliurar els seus regals a aquests infants.

Així, aquests dilluns passat diada de l’Epifania, els Reis acompanyats pels joves de la parròquia que els hi van fer de servidors reials i altres parroquians, van participar de l’Eucaristia de les 12h presidida per Mn. Santi i assistit per una bona colla d’escolans. Al finalitzar-se els Reis van lliurar els regals als infants. Va estar una cerimònia emocionant, sobretot pels infants, que va contagiar la seva il·lusió als més grans. Agraïm a aquets voluntaris de Càritas el seu treball desinteressat, als joves de catequesi que han ajudat i als Reis, que encara cansats, hagin volgut fer aquest darrer acte entre nosaltres.

A continuació trobareu un reportatge gràfic clicant damunt la imatge.

Reportatge gràfic

%d bloggers like this: