El vídeo del Papa, setembre de 2021. Un estil de vida ecosostenible

Qui està liderant nous projectes per protegir i sostenir el medi ambient? Els joves, sens dubte. Ells saben molt bé que la millora de l’entorn i els progressos socials estan molt units. Els adults podem aprendre molt dels joves. “Aprofitem el seu exemple”, com diu el Papa: “especialment en aquests moments de crisi, de crisi sanitària, de crisi social, de crisi ambiental, reflexionem sobre el nostre estil de vida”. Comparteix aquest missatge de Francisco amb la família i els amics.

“M’alegra molt veure que els joves tenen valor d’emprendre projectes de millora ambiental i millora social, ja que totes dues van junts.

Els adults podem aprendre molt dels joves doncs, en tot el que té a veure amb la cura de la planeta, els joves estan a l’avantguarda.

Aprofitem el seu exemple, reflexionem, especialment en aquests moments de crisi, de crisi sanitària, de crisi social, de crisi ambiental, reflexionem sobre el nostre estil de vida.

Sobre com la forma d’alimentar-nos, de consumir, de desplaçar-nos o l’ús que fem de l’aigua, de l’energia i dels plàstics, i de tants béns materials són sovint perjudicials per a la Terra.

¡Triem canviar! Avancem amb els joves cap a estils de vida més senzills i respectuosos de el medi ambient. I resem perquè tots prenguem les decisions valentes, les decisions necessàries per a una vida més sòbria i ecosostenible, inspirant-nos pels joves ja que estan compromesos amb aquest canvi. I no són ximples, perquè estan compromesos amb el futur d’ells. Per això volen canviar el que ells van a heretar en un temps en què ja nosaltres no hi serem “.

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

%d bloggers like this: