El vídeo del Papa, octubre de 2021. Deixebles missioners

En el teu treball, en la teva família, amb els amics, en una trobada casual … qualsevol moment és bo per ser deixeble missioner. “Si et mou Crist, si fas les coses perquè Crist et guia”, és el teu testimoni de vida el que fa que els altres es preguntin: “D’on li ve a aquesta persona l’amor amb què tracta a tots, l’amabilitat, el bon humor? “. Així, lluny de qualsevol forma de proselitisme, tots podem estar disposats per a la missió que es basa, com diu Francesc, en una trobada entre persones, en el testimoni de vida d’homes i dones.

“Jesús ens demana a tots, i a tu també, ser deixebles missioners. Estàs preparat?

Només cal estar disponibles a la seva crida i viure units a el Senyor en les coses més quotidianes, la feina, les trobades, les ocupacions de cada dia, les casualitats de cada dia, deixant-nos guiar sempre per l’Esperit Sant.

Si et mou Crist, si fas les coses perquè Crist et guia, els altres s’adonen fàcilment.

I el teu testimoni de vida provoca admiració, i l’admiració fa que altres es preguntin: “Com és possible que això sigui així?” o “¿D’on li ve a aquesta persona l’amor amb què tracta a tots, l’amabilitat, el bon humor?”

Recordem que la missió no és proselitisme, sinó que la missió es basa en una trobada entre persones, en el testimoni d’homes i dones que diuen: “Jo conec Jesús, m’agradaria que tu també ho sabessis”.

Germans i germanes, resem perquè cada batejat participi en l’evangelització i que cada batejat estigui disponible per a la missió a través del seu testimoni de vida. I que aquest testimoni de vida tingui gust de Evangeli “.

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

%d bloggers like this: