El vídeo del Papa, novembre de 2023. Pel Papa

El Papa Francesc ens explica que “pel fet de ser Papa, un no perd la seva humanitat”. Al contrari, “ser Papa també és un procés” en què “un va prenent consciència del que significa ser pastor”. Per aquest motiu, ens convida a demanar al Senyor que ho beneeixi. I a pregar “perquè el Papa, sigui qui sigui, avui em toca a mi, rebi l’ajut de l’Esperit Sant, sigui dòcil a aquest ajut”.

Et convidem a unir-te en oració pel Papa, perquè en l’exercici de la seva missió segueixi acompanyant en la fe la grey que li ha estat encomanada per Jesús i sempre amb l’ajut de l’Esperit Sant.

“Demanen al Senyor perquè em beneeixi.
L’oració de vosaltres em dóna forces i m’ajuda perquè pugui discernir i acompanyar l’Església escoltant l’Esperit Sant. Pel fet de ser Papa, un no perd la humanitat. Al contrari, la meva humanitat cada dia creix més amb el sant poble fidel de Déu.
Perquè ser Papa també és un procés. Un va prenent consciència del que vol dir ser pastor.
I en aquest procés aprèn a ser més caritatiu, més misericordiós i, sobretot, més pacient, com és el nostre pare Déu, que és tan pacient.
Puc imaginar que tots els Papes, en començar el seu pontificat, van tenir aquesta sensació d’ensurt, vertigen, de qui sap que serà jutjat amb duresa.
Perquè el senyor als Bisbes ens demanarà compte seriosament.
Si us plau, els demano que jutgin amb benvolença. I que resin perquè el Papa, sigui qui sigui, avui em toca a mi, rebi l’ajut de l’Esperit Sant, sigui dòcil a aquest ajut.
Preguem pel Papa, perquè en l’exercici de la seva missió segueixi acompanyant en la fe la grey que li ha estat encomanada per

 

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

 

A %d bloguers els agrada això: