El vídeo del Papa, juny de 2021. La bellesa del matrimoni

Alguns diuen que el matrimoni és una cosa que està passat de moda. Que els temps no estan per emprendre l’aventura de casar-se. I sí, és una aventura, una gran aventura. O, com diu Francesc, “un viatge compromès, de vegades difícil, de vegades complicat, però val la pena animar-“. Per casar-se, com per emprendre qualsevol viatge, cal preparar-se bé. I entendre que “el matrimoni no és només un acte ‘social’; és una vocació que neix de cor “, com diu el Papa en el vídeo d’aquest mes. Anima’t a difondre aquest missatge d’alegria que ens recorda que “compartir la vida és alguna cosa bell”.

“És cert això que diuen alguns, que els joves no volen casar-se, especialment en aquests temps tan durs?

Casar-se i compartir la vida és alguna cosa bonic.

És un viatge compromès, de vegades difícil, de vegades complicat, però val la pena animar-se. I en aquest viatge de tota la vida, l’esposa i l’espòs no estan sols; els acompanya Jesús.

El matrimoni no és només un acte “social”; és una vocació que neix de el cor, és una decisió conscient per a tota la vida que necessita una preparació específica.

Si us plau, no ho oblidin mai. Déu té un somni per a nosaltres, l’amor, i ens demana que ho fem nostre.

Fem el nostre l’amor que és el somni de Déu.

I resem pels joves que es preparen per al matrimoni amb el suport d’una comunitat cristiana: perquè creixin en l’amor, que creixin en l’amor amb generositat, fidelitat i paciència. Perquè per estimar cal molta paciència. Però val la pena, eh? “.

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

%d bloggers like this: