El vídeo del Papa, agost de 2022. Pels petits i mitjans empresaris

 

Tothom sap que la crisi que encara no hem deixat enrere té unes gravíssimes conseqüències socioeconòmiques. No només a les grans empreses, sinó sobretot entre els petits i mitjans empresaris, els artesans, “els dels comerços, els tallers, la neteja, el transport i tants altres”. El seu sacrifici per trobar una sortida a aquesta crisi, per salvar el seu negoci i els seus empleats, és enorme. Ells “amb valor, amb esforç, amb sacrifici, inverteixen a la vida, generant benestar, oportunitats i treball”. El Papa Francesc els ha volgut agrair la tasca en la intenció d’oració per al mes d’agost. Unim-nos al seu agraïment compartint aquest vídeo.

“Com a conseqüència de la pandèmia i de les guerres, el món s’enfronta a una greu crisi socioeconòmica. Encara no ens vam adonar!

I entre els grans perjudicats hi ha els petits i mitjans empresaris.

Els dels comerços, els tallers, la neteja, el transport i tants d’altres. Els que no surten a les llistes dels més rics i poderosos i, malgrat les dificultats, creen llocs de treball mantenint la seva responsabilitat social.

Els que inverteixen en el bé comú en lloc d’amagar els diners en paradisos fiscals.

Tots dediquen una enorme capacitat creativa a canviar les coses des de baix, des d’on sempre surt la millor creativitat.

I amb valor, amb esforç, amb sacrifici, inverteixen en la vida generant benestar, oportunitats i feina.

Preguem perquè els petits i mitjans empresaris, durament afectats per la crisi econòmica i social, trobin els mitjans necessaris per continuar la seva activitat al servei de les comunitats on viuen”.

 

 

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org

 

%d bloggers like this: