El nostres escolans participen en la Trobada Diocesana d’Escolans d’enguany

Un any més com ja és habitual, el 25 de juny passat, un grup de escolans de la parròquia, Ramon, Guillem, Biel, Junior, José Roberto, Alan i Daniel, acompanyats per Mn. Josep Maria i Pilar com a catequista, van participar en la trobada que cada any l’arxidiòcesi de Tarragona celebra i que és organitzada pel Secretariat Diocesà de Vocacions, en la qual participen els seminaristes de la diòcesi.

Aquest any amb el lema de “Veniu i ho veureu”, a les 10 del matí es van congregar al poble de Vinyols i els Arcs, al voltant d’uns 80 escolans, que després de la salutació de benvinguda per part de Mn. Jaume Genè, responsable de la pastoral vocacional, els va animar a participar activament de la jornada.

Durant el matí i en diferents llocs del poble, es van desenvolupar diverses dinàmiques amb el centre d’interès al voltant dels sagraments, començant pel Baptisme que ens fa fills de Déu, per continuar en el coneixement i seguiment de Jesús.

A continuació la celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial de Santa Caterina, on els escolans prenen realment el seu protagonisme, cantant, resant, realitzant les pregàries, preparant la taula juntament amb el sacerdot on Jesús es farà present i se’ns donarà i compartirem tots com a germans.

Com la calor es feia molt present, a la sortida de la celebració eucarística una bona remullada a la piscina al poble, va ser el millor refrigeri, per després, tots junts com una gran família, degustar i compartir els aliments en el menjar.

Finalment, acabat el menjar, van rebre amb alegria la visita del Sr. arquebisbe Mons. Joan Planellas, qui després felicitar i agrair-los la seva participació els va convidar a continuar en el coneixement i seguiment de Jesús, així com en la tasca de escolans. Al final de la seva reflexió els va ser imposant a cadascun una petita creu de fusta, símbol del cristià, i els va animar i els va emplaçar per a la trobada del proper any.

Cliqueu damunt de la imatge per veure totes les fotos

 

%d bloggers like this: