El 7 de juliol, nou concert solidari a càrrec de Cristina Ruiz i Heidrun Bergander

Un any més, i a càrrec novament de la soprano salouenca Cristina Ruiz Marco i la pianista castellvellenca Heidrun Bergander, arriba el concert de caire benèfic per ajudar a recaptar fons per les despeses de les reformes de l’Església de Santa Maria del Mar de Salou.

Enguany us convidem a un concert amb un programa molt divers, que inclou tant cançó com òpera i sarsuela. El fil conductor és tan senzill com que és música que ens fa molta il·lusió compartir; hi ha obres conegudes pel públic en general i d’altres que potser ho són menys però són una joia per a l’intèrpret i per l’oïent.

Des de la cançó de Brahms fins a l’òpera pucciniana, passant per la sarsuela de Chueca y Valverde, esperem que gaudiu d’un vespre musical amè i deliciós, no hi falteu!

El concert es farà el proper divendres 7 de juliol a les 20.30h a l’Església de Santa Maria del Mar de Salou. Entrada-donatiu: 5 euros.


Cristina Ruiz, soprano

CristiinaNascuda a Reus, finalitza els seus estudis de Grau Superior de Piano i Cant al Liceu, aquest últim sota el mestratge de la soprano Ana María Sánchez. Paral·lelament, ha fet diversos cursos internacionals de formació vocal, interpretació i interpretació històrica i ha actuat en escenaris tant nacionals com internacionals.

Ha guanyat diversos premis tant de solista com de música de cambra, entre ells: el Premi del Jurat i el del Públic a la Mostra de Noves Veus de l’Hospitalet de Llobregat, el Premi “Núria Bores” a la millor interpretació de les obres de Joan Massià, i juntament amb la pianista Laura Nogueras, el Primer Premi del 22è Concurs Ciutat de Berga en l’apartat de música de cambra vocal-lied.

Com a intèrpret polifacètica, cal esmentar també la seva trajectòria durant 10 anys com a integrant del Quartet Femení “Sixters”, amb dos CD’s a les espatlles.

 

 

HeidrunHeidrun Bergander, piano

Va rebre la seva formació musical a Alemanya i a Catalunya, llicenciant-se en Pedagogia de la Música, Educació de l’Oïda, Teoria de la Música, Piano i Música de Cambra. Actualment és repertorista de cant i professora de música de cambra al conservatori de Vila-seca.

Ha participat en projectes del Liceu i del Caixaforum de Barcelona i ha actuat en diversos llocs arreu d’Europa. Junt amb la soprano Maria Teresa Garrigosa ha gravat un disc compacte per “la mà de guido”, amb cançons de compositores catalanes de la generació modernista. Des de fa temps s’interessa per la música amb criteris històrics i especialment pel fortepiano.