Diumenge de Rams 2018

Un any més la comunitat parroquial de Santa Maria del Mar el diumenge 25 de març, amb la festivitat del Diumenge de Rams, va iniciar les celebracions de la Setmana Santa. Als feligresos de la nostra comunitat parroquial, com de costum, es va unir molta més gent de Salou com també d’estiuejants que habitualment ens acompanyen.

La celebració es va iniciar a la plaça de Mn. Ramon Muntanyola on Mn. Santi envoltat els escolans que habitualment serveixen a la missa major dels diumenges, va saludar a tots els presents i després d’una breu pregària, va procedir a la benedicció de tots i cadascun dels rams i palmes, que tots els allí presents, enarboraven amb alegria i goig. Tot seguit Mn. Santiago va convidar a tots a iniciar la processó cap al temple cantant himnes de lloança i glòria a Jesús recordant la seva entrada a Jerusalem i així poder participar tots junts de la celebració de l’Eucaristia.

A l’interior del temple abarrotat de feligresos, Mn. Santiago va iniciar la solemne Eucaristia amb una participació emotiva de tots els presents, responent amb oracions i cants litúrgics, i amb molta atenció en el seguiment de la lectura de la Passió del Senyor.

Al final de la celebració eucarística Mn. Santiago va animar a tots els presents a viure intensament la Setmana Santa i participar en els oficis per acompanyar Jesús en el seu camí dolorós dur del seu lliurament a la creu, però amb l’esperança de la seva resurrecció que celebrarem amb alegria a la Vetlla Pasqual.

%d bloggers like this: