Confirmacions 2016

confi_2016Diumenge dia 6 de novembre a les 19 hores en una solemne celebració eucarística, van rebre el sagrament de la Confirmació els joves de la nostra parròquia, Jordi, Ana, Carmen, Marc, Alicia, Laura, Clara, Candela, Esther, Eric, Nerea i Adrià, i les feligreses adultes Carmita de los Ángels, Antonia, Isabel, Irena i Camila Anahi.

Dels joves, la majoria, han rebut una formació continuada des de la preparació per a rebre el sagrament de la Comunió, seguint amb l’any de postcomunió i completant els dos anys de formació i preparació per rebre el de la Confirmació, completant així el procés catequètic de la iniciació a la vida cristiana. Les cinc feligreses adultes per la seva banda, han rebut de manera més personalitzada una preparació, formació i discerniment espiritual durant dos anys que han culminat rebent el sagrament de la Confirmació.

La cerimònia va ser presidida pel nostre arquebisbe Monsenyor Jaume Pujol Balcells, concelebrada pels mossens de la parròquia, Mn. Santi Soro i Mn. Josep Maria Calderó, assistint al Sr. Arquebisbe el diaca, Mn. Josepmanel González. Es va iniciar amb una solemne processó encapçalada per la creu processional, seguida d’una representació de nens i nenes que formen part del grup d’escolans de la parròquia i que participen cada diumenge de la catequesi i en celebració de l’Eucaristia. Darrere d’ells els disset confirmands i finalment el Sr. Arquebisbe acompanyat dels mossens.

En un ambient de recolliment i pregària, tots els confirmands, acompanyats de familiars, amics, comunitat parroquial i principalment els seus padrins van viure la litúrgia de la sagrament de la Confirmació molt emotivament: la renovació de la promeses baptismals, la invocació de l’Esperit Sant i la imposició de mans del Sr. Arquebisbe i sacerdots, i la crismació.

Moments abans, en la seva homilia el Sr. Arquebisbe, els va animar a seguir en el camí iniciat del coneixement i experiència de Crist, el que significava que no tot acabava ja rebent el sagrament de la Confirmació. Els va animar a prendre consciència que el rebre el do de l’Esperit Sant els donarà la força per créixer i aprofundir en la seva vida com a cristians, sent exemple de veritables testimoni de Jesús.

Arribats al final de la cerimònia, el Sr. Arquebisbe va impartir la benedicció apostòlica a tota la comunitat parroquial i va felicitar els confirmats, familiars i comunitat parroquial reunida. Mn. Santi també va adreçar unes paraules a tots.

Seguidament es va realitzar la foto de grup i es va procedir al lliurament del recordatori amb el lema: “Senyor, estima’m com sóc, però fes-me com Tu ets” i una creu de fusta, record de la comunitat parroquial a tots els confirmats.

A continuació, en un ambient festiu i alegre, a les aules de la catequesi, es va poder gaudir d’uns moments d’intercanvi entre familiars i amics, degustant un refrigeri, preparat pels pares i familiars dels confirmats. Donem gràcies al Senyor per tot el viscut.

Cliqueu damunt la imatge per veure l’àlbum de la celebració.

%d bloggers like this: