Concert de Nadal de les corals Eixàrcia i Ama-Lur

Aquest dissabte 15 de desembre va tenir lloc a la nostra parròquia el tradicional concert de Nadal que ofereixen cada any la coral Eixàrcia i el cor basc Ama-Lur.

Prèviament tots dos cors van cantar a l’eucaristia familiar dels nens i nenes de catequesi de primera comunió acompanyats pel seus pares, en una curiosa simbiosi entre el cant litúrgic coral i les cançons litúrgiques infantils, on segur alguns dels infants se’ls va despertar les ganes de cantar en una coral quan siguin més grans.Tot just va acabar la missa, les dues corals que comparteixen el mateix director, Piotr Issel que les va dirigir magistralment, van ocupar el presbiteri per delitar-nos amb les diferents peces que podeu veure en el programa de més amunt. Primer va actuar la coral Eixàrcia i després el cor Ama-Lur, per acabar amb dues peces conjuntes i finalment, amb tot el públic assistent que quasi emplenava l’església i a tres llengües, Nit de Pau.

Va estar una vetllada entranyable que va ser sortir a flor de pell les emocions i va ser una bona preparació per a les festes de Nadal.

Agraïm a les dues corals la seva dedicació i el fet de voler seguir realitzant aquest concert a la nostra parròquia obert a tothom i que realitzen de forma altruista.

Clicar encima de la imagen para ver más fotos

%d bloggers like this: