Càritas Interparroquial de Salou duplica l’assistència a famílies amb necessitats básiques

Aquesta ha estat la 4a setmana de confinament y com era previsible, han augmentat de forma considerable l’assistència de Caritas Interparroquial a famílies i persones per ajudar-les en aquests moments a cobrir les seves necessitats vitals bàsiques.

Moltes famílies viuen pràcticament al dia i el quasi mes de confinament han acabat amb les seus disminuïts recursos per afrontar imprevistos. A més al no poder-se iniciar l’activitat turística aquesta Setmana Santa i la incertesa de quan es podrà iniciar la temporada d’estiu, fa que moltes famílies que esperen treballar en els entorns dels serveis turístics, vegin el futur amb moltes dificultats.

A la més dependència de les famílies habituals cal afegir la demanda més creixent de noves famílies. Des que ha començat la crisi s’han obert 83 informes nous, és a dir noves famílies que s’han incorporat a l’assistència. Aquesta setmana també s’ha repartit menjar a domicili a persones grans que no poden sortir i a malalts. A més s’han donat aliments a 23 famílies que han acudit a Càritas directament sense passar pels Serveis Socials de l’Ajuntament, responen a demandes personals, per telèfon, email, etc.

En aquesta darrera setmana s’ha ajudat a 115 famílies, el doble que les altres tres setmanes, s’han repartit 690 litres de llet., 690 litres de sucs, 80 dotzenes d’ous. 115 litres d’oli, que juntament a altres aliments han suposat 3 tones i mig.

Agraïm i aplaudim als voluntaris de Càritas que van donant resposta a aquestes noves necessitats posant-hi més temps i dedicació, combinat amb il·lusió i amor. Gràcies.

%d bloggers like this: