Caminada de Santa Maria del Mar al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda


El matí esplèndid d’aquest passat dissabte 26 de juny, va servir de marc per fer una “caminada familiar” com acte de cloenda d’aquest curs, tan peculiar, de la catequesi de confirmació. Estaven convocats les famílies dels nens i nenes que diumenge darrera diumenge pel matí participen de la catequesi de preparació per rebre el Sagrament de la Confirmació, i que després comparteixen amb el seus pares la missa dominical.

La caminada a mode de romeria, va consistir en anar des de Santa Maria del Mar al Santuari de la Mare de Déu de La Pineda. Després d’una petita pregària davant de Santa Maria del Mar, poc més tard de les 10h, iniciarem la caminada passant per davant de Sant Ramon, travessant Cova Mar, anant pel camí paral·lel a autovia, passant pels xalets de Salou fins trobar el Raval de la Mar. Mentre caminàvem va ser un bon moment per anar compartint tant els nens com també els pares i les mares.

Arribats al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, Mn. Josep M.  va explicar la història del santuari, que es remunta  al segle XII, vam fer la visita a la Mare de Déu i finalment, el que van voler, varen pujar a la torre de vigilància adherida al santuari.

La trobada es va acabar amb una mica de vermut on també es varen incorporar alguns del pares que vingueren a buscar en cotxe als que havíem vingut caminant.

Donem gràcies a Santa Maria del Mar i a la Mare de Déu de La Pineda per la bona estona i experiència de convivència fora de l’ambient habitual que vivim a la parròquia.

Cliqueu damunt la imatge per veure les fotos.

%d bloggers like this: