Berenar de la fam de Mans Unides 2019

Explicació del projecte

La regió de Kara, situada al Nord de Togo, és una de les més pobres del país. La majoria dels seus habitants viuen de l’agricultura de subsistència, però quan les pluges no acompanyen, és molt difícil menjar dia a dia.

Els joves van a la ciutat en buscar d’un futur millor, però a causa del cost de l’ensenyament i de la vida, molts es veuen incapaços de sortir-se’n i malviuen a la ciutat amb risc de caure en la delinqüència.

Moltes famílies que viuen a la ciutat no poden mantenir tots els seus fills amb els pocs ingressos que tenen i abandonen els més grans perquè es desenvolupin per ells mateixos, fent entrar els seus propis fills en situacions verdaderament difícils.

El Centre de Formació Don Bosco fa 25 anys va obrir un Centre de Formació Professional en l’art de la construcció, electricitat, ebenisteria i informàtica i també un internat per a l’acollida dels joves que venen a la ciutat. Malauradament el centre té fissures en l’edifici de l’internat i ha estat necessari la seva destrucció parcial. Ara la capacitat d’acollida és molt limitada.

La Comunitat Salesiana sol·licita a Mans Unides col·laboració per a la construcció de la planta baixa que constarà de 3 aules d’estudi, 1 refectori, 3 dormitoris grans i 1 gran sala de dutxes i lavabos. L’anterior centre es rehabilitarà i servirà d’allotjament als alumnes que cursen ensenyament general.

%d bloggers like this: