Benedicció dels nous locals de Caritas Salou

El passat diumenge 18 de març, abans de la missa de 12h a la Parròquia de Santa Maria, l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, va procedir a beneir els nous locals de Caritas Salou que es troben en l’edifici de les antigues escoles, al carrer Ciutat de Reus 34. A l’acte assistiren, a més de les autoritats, filigresos de les dues parróquies de Salou, voluntaris i usuaris del servei de Caritas.

Prèviament el Sr. Joan Roig va presentar l’acte, amb els parlaments del  Sr. Francesc Roig,  director de Caritas de l’Arquebisbat de Tarragona, del Sr. Pere Granados, Alcalde de Salou, Mn. Santiago Soro, rector de la parròquia de Santa Maria de Salou i de Mons. Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona. També hi eren presents el Sr. Esteve Tomàs, responsable de Caritas de la parróquia de Santa Maria del Mar i Mn. Josep M. Prats, rector de la parròquia de Sant Ramon.

Després de la benedicció es va procedir a la descoberta d’una placa commemorativa i les autoritats i els assistens a l’acte van poder visitar els nous locals de Caritas Salou.

A continuació trobareu un petit reportatge gràfic de l’acte.

%d bloggers like this: