Adéu Jesús. Hola Jesús

Avui Jesús puja al cel i ens diu “Adéu”, però també es en diu Hola, perquè no se’n a per sempre, sinó per quedar-se amb nosaltres per sempre, deixant-nos el seu….  Acabarem la frase i l’experiència la setmana vinent, no t’ho perdis

Compta amb mi, Senyor!

Perquè m’ho demanes, Senyor, perquè m’ho demanes et dic que pots comptar amb mi.

Enmig de la mar agitat de la vida, Tu m’envies als germans perquè sigui testimoni de l’Evangeli, perquè sigui per a ells i entre ells aquest “pa partit” amb que Tu vas voler que et féssim present.

Fes-me testimoni de la teva vida lliurada; el meu cor, omple’l del teu amor, els meus ulls, omple’ls de la teva tendresa, les meves orelles de la teva atenció, els meus peus, de la teva diligència, les meves mans de la teva entrega.

Maria, mare nostra, testimoni de la Bona Nova, prega per nosaltres.

%d bloggers like this: