2n berenar de la fam

sop_fam_16El dissabte 16 d’abril de 2016 el grup de Mans Unides de la nostra parròquia va organitzar de nou el “Berenar de la Fam”, el segon, doncs es va iniciar aquesta activitat l’any passat. Enguany el que es va recollir anirà destinat al projecte de la construcció d’una estructura coberta en una escola de secundària al barri de Pedra de la ciutat de Sambe al litoral d’Angola. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la campanya d’enguany de Mans Unides, “Planta-li cara a la fam: Sembra

Amb l’assistència de més d’un centenar de persones, l’acte començà amb la salutació de benvinguda del rector Mn. Santi Soro a l’església. A continuació es reproduí el vídeo institucional de la campanya d’enguany. Tot seguit la Candela, estudiant de violí i jove promesa, acompanyada a l’orgue per l’Albert Abella, encarregat de la litúrgia i cants de la parròquia, ens delitaren amb dues peces musicals.

A la seva finalització passarem a sala d’acollida i al pati, ja que feia molt bon temps, per berenar amb un tros de coca, xocolata, aigua i taronjada. El berenar fou en tot moment acompanyat pel càntic d’havaneres del grup “Port Salou” que mostrà així la seva col·laboració desinteressada en el projecte. Per acabar es procedí al sorteig entre els assistents de tots els objectes que les empreses i establiments del poble havien donat per l’ocasió i que van estar molt nombrosos.

N’estem molt contents de l’acollida d’aquest segon berenar de la fam i ens ha esperonat per repetir-lo l’any vinent.

Cliqueu damunt la imatge per veure les fotos del berenar.

%d bloggers like this: